Ga naar de inhoud

Workshop erotische massage voor stellen

Zou je zelf willen leren hoe je een erotische massage kunt geven? Wij kunnen je dat leren!
In een privéworkshop kunnen we je alle fijne technieken leren van een bijzondere erotische massage. zo kunnen jij en je partner van elkaar genieten door gebruikt te maken van alle ontspannende en opwindende technieken.

Massage is de beste manier om elkaar te verwennen

Je las alles op deze website, maar je vindt bet fijner als niet wij, maar je partner alles bij je doet wat wij kunnen? Geen probleem, wij leren het ze met plezier! En jou ook natuurlijk. In deze workshop leren we jullie allebei hoe je een perfecte erotisch massage geeft aan elkaar.

We beginnen met de basis: het geven van een ontspanningsmassage. Door dat te leren, kun je elkaar altijd een fijne massage geven. Maar als we dit een beetje onder de knie hebben, leren we jullie vooral hoe je van een gewone massage een spannende en opwindende seksmassage kan geven met alle sensuele en stimulerende handelingen die daarbij horen.

We leren jullie alle ins en outs van een erotische massage en hoe je hem/haar/hen het beste kan plezieren. Oh, en welk gender jullie hebben maakt voor ons niets uit. Liefde is liefde en genot is genot, niet waar?

Grenzen aangeven

Voor ons is het belangrijk dat jullie je veilig voelen tijdens de workshop. Daarom beginnen we de sessie met een gesprek over jullie en onze grenzen en wensen. Het is voor ons bijvoorbeeld geen probleem om jullie les te geven zonder dat we jouw of je partner’s intieme delen aanraken als dat het voor jullie prettiger maakt.

Locatie and kosten

Onze voorkeur heeft het om de workshop te geven in de praktijkruimte van een bevriend masseur, daar hebben we alles staan wat we nodig hebben. Afhankelijk van een paar dingen, kunnen we ook naar jullie toekomen op maximaal 30 minuten rijden vanaf Wassenaar. Hiervoor worden wel extra kosten gerekend.

De workshop kost €385 incl BTW en duurt 3,5 uur

Vragen/afspreken?

Neem contact met ons op als je vragen hebt of als je een workshop wilt boeken!