Meteen naar de inhoud

Erotische Massage voor Dames

Dé plek voor sensuele massages in en om Wassenaar en Leiden.

Bij Erotic Massage for Ladies concentreren wij ons op jouw genot. Een massage krijgen is al heel effectief, maar het kan ook een zalige seksuele ervaring zijn. Om die reden hebben wij ons bekwaamd op dit gebied. Sinds 2019 geven wij erotische massages aan vrouwen, waarbij we ons richten op ontspanning, discretie en genot.

Wat is een erotische massage?

Een erotische massage voor vrouwen is een massage waar letterlijk je hele lichaam gemasseerd wordt, dus ook al jouw erotische plekjes. Als je wilt, worden ook je billen gemasseerd, krijg je een borstmassage en een yonimassage. Je kunt kiezen om wel of geen hoogtepunt te bereiken. Onze massage is gebaseerd op de ontspanningsmassage. Daarom beginnen we met een gehele lichaamsmassage om het lichaam helemaal tot ontspanning te brengen. We kunnen daarbij alle aandacht hebben voor spanning, knopen en andere klachten.  Onderwijl bouwen we rustig en in het tempo dat jij wilt op naar een sensuelere en erotische massage. 
Op deze manier is de massage niet alleen een genot, maar ook effectief. De sleutel voor een fantastische massage is namelijk de opbouw en het afwisselen van spanning/ontspanning. Onze massage heeft niet alleen een perfecte opbouw, maar is ook 100% aangepast aan jouw wensen en grenzen. Alleen wat jij wilt en verlangt gaat gebeuren. 

Waarom zou ik een erotische massage nemen?

Een erotische massage is de perfecte keuze voor jou, wanneer je maar wilt. De meeste vrouwen kiezen voor een sensuele massage omdat ze te weinig seksueel contact hebben in hun levendig omdat ze het prettig vinden om een keer in het middelpunt van de belangstelling te staan. Ze willen voor even niet teveel hoeven nadenken, maar juist even helemaal opgaan in een opwindend, sensueel moment.

En geef toe: hoe fijn zou het niet zijn om een grondige professionele massage te ontvangen waar echt ieder stukje van je lichaam aandacht krijgt? Je hoeft echt niet te wachten tot je lichaam gespannen is voordat je een massage boekt. Het verlangen naar een erotische massage is het belangrijkste!

Hoe werkt het?

Voor ons is het belangrijk dat jij je veilig en gerespecteerd voelt. Vind je het daarom fijn om eerst kennis te maken, dan kan dat natuurlijk. We kunnen elkaar spreken via Skype of Zoom of telefonisch of we kunnen afspreken. Tijdens het gesprek kunnen we je wensen bespreken en kun jij bepalen of je een massage van ons wilt krijgen. Is dat het geval, dan maken we een afspraak.

We kunnen bij je thuis langskomen in de omgeving van Wassenaar / Leiden, of we spreken af in Leiden in de salon van een bevriende masseur. Als we bij jou langskomen, dan nemen we alle benodigdheden mee voor de massage. Vóór we de massage beginnen bespreken we jouw wensen en grenzen en alles wat je ons wilt laten doen en wat we vooral níet moeten doen. We zetten alles klaar, creëren een warme sensuele sfeer en jij mag de massage ondergaan. Genot en sensualiteit gegarandeerd!